Відома українська співачка Ірина Федишин вирішила поділитися новим знімком зі своїми синами. Так вона продемонструвала кімнату маленьких дітей.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно там з'являються кадри з концертів, або ж сімейні знімки, як цього разу.

Робили фотографію вони вдома, і за допомогою її вирішили продемонструвати шанувальникам нове ліжко дітей. Як зізнається Ірина Федишин, це не тільки мрія синів Олега та Юрія, а й її, ще з самого дитинства. Все тому що виглядає це казково.

[quote author="Ірина Федишин"]адже виглядає вона ... тааак казково 🌈 🎪 🤩 тому більшість свого часу ми зараз все проводимо в дитячій кімнаті😂, насолоджуючись обновкою. Коли ми пішли вибирати ліжко, ми переглянули і переслухали багато аргументів про різні моделі. Але саме це ліжко заполонила наше серце. Не тільки мені, але і дітям відразу сподобався зовнішній вигляд. І, перш за все, для мене була важлива безпека і надійність такого ліжка, особливо 2 поверхи. Адже часом діти можуть переплутати ліжко з батутом

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На знімках можна побачити, що там продумана кожна деталь, і є навіть місце для невеликих речей знизу.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

У коментарях користувачі почали відзначати, що це геніальне рішення, адже, в такий спосіб можна заощадити багато місця.

Нагадаємо, що Ірина Федишин на городі розмріялася про Мальдіви

Раніше Знай писав, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи

Як повідомляв Знай, Ірина Федишин у весільній сукні зібралася заміж ще раз