Молода українська співачка Lida Lee, яка взяла участь у новому сезоні популярного проєкту "Танці з зірками", після 6 ефіру драматично вилетіла з шоу, викликавши обурення глядачів.

З цього приводу блогерка Natella Kirs проаналізувала все те, що трапилося у цьому випуску. Зокрема, вона зауважила, що ведучий шоу Юрій Горбунов багато разів протягом ефіру вжив слово "драма", наче готуючи глядачів саме до такого повороту подій. А саме, що сезон покине одна з пар-фаворитів.

Natella Kirs також оцінила можливість повернення продюсерами на паркет Lida Lee, а також назвала головну помилку співачки на проєкті.

Lida Lee, instagram.com/lidalee_official
Lida Lee, instagram.com/lidalee_official

На думку блогерки, Lida Lee потрібно ще вчитися ділитися на сцені своїми емоціями й своїм потаємним. Водночас організаторам слід звітувати щодо кількості надісланих смс за учасників, адже глядачі не довірять, що за співачку проголосувала недостатня кількість осіб.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Проте, як стверджує Natella Kirs така пікова мить, коли виганяють з шоу сильну пару, виникає щосезону, щоб підігріти інтерес глядачів. На фоні цього залишається інтригою, чи повернеться все-таки Lida Lee на паркет у наступному випуску.

Нагадаємо, Lida Lee показала на паркеті "Танців з зірками" свою сутність: ось вона, справжня сімейка Адамсів. Lida Lee повністю розкрилася на паркеті "Танців з зірками"

Як повідомляв портал "Знай.ua", на "Танцях з зірками" стався бунт через Ілону Гвоздьову: "Цього дуже не вистачає". На "Танцях з зірками" стався бунт

Також "Знай.ua" писав, Monatik відверто зізнався, кого шукатиме на "Співають всі": "Ну нарешті!". Український виконавець Dmitriy Monatik сяде у суддівське крісло "Співають всі" і разом з зірковою сотнею обиратиме справжні таланти.