Слава Дьомін показав короткий уривок з інтерв'ю з Владом Ямою. Відповідний пост він опублікував на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Влад Яма і з Лілією взяв участь у програмі 29 питань на радіо "ЛюксФМ" і одночасно з цим зважилися пробігтися по парку. Питання ставив телеведучий Слава Дьомін.

Фото зі сторінки Влада Ями
Фото зі сторінки Влада Ями

На офіційній Instagram-сторінці він опублікував коротеньке відео, в якому Влад Яма іронічно відповідає на питання. Коли Слава Дьомін задає питання:" у вас ідеальний шлюб", хореограф йому парирує фразою"краще ніж у тебе".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

Це найкоротший відеопост в моєму Instagram😂 Дивіться зі звуком😉 @vladyama_official @liliya_yama поставив цій парочці 29 питань. Повний випуск на Ютюб каналі Люкс ФМ🍒
, - повідомив Слава Дьомін в соціальній мережі.

Фолловери активно відгукнулися на даний пост.

Яма, ти танцюрист - ні, комік 😂 😂 😂 😂 😂 😂 жарт аля Гордон😂"; "😂😂😂"; "😂😂😂😂😂🔥🔥🔥🔥🔥
, - повідомляють вони.

Анонс цього інтерв'ю було опубліковано ще 27 вересня Ліліея ямою. Судячи з відео, телеведучий Слава Дьомін, який опитував зіркову пару, ледь залишився живий.

"Людині погано, Слава, як ти?",- задався питанням Яма, на що журналіст відповів щось невиразне і задихаючись.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.