Бен Аффлек і Мет Деймон поцілувалися для нового фільму "Остання дуель". Про це повідомляє портал Page Six

У новому інтерв'ю актори розповіли, що 51-річний Деймон повинен був поцілувати 49-річного Аффлека в сцені з довгоочікуваного фільму. Замість цього режисер Рідлі Скотт вирішив змінити сцену і наказав Деймону стати на коліна перед своїм другом і партнером по фільму.

«У оригінальній версії цієї сцени церемонія фактично проходила так, що ви цілували всіх в губи», - сказав Аффлек. "І це у нас було в сценарії".

На жаль для фанатів, Аффлек поділився, що інтимний момент між ним і Деймоном на великому екрані «доведеться почекати», оскільки він так і не увійшов в сценарій. Далі він пояснив, що режисер думав, що це буде відволікати.

У фільмі Деймон грає сера Жана де Карружа, французького лицаря під час Столітньої війни, а Аффлек грає П'єра д'Алансона, французького дворянина.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ці два персонажі дійсно ненавидять один одного, і це було дійсно весело», - сказав Деймон.

Дія нового фільму Бена Аффлека і Метта Деймона "остання дуель" відбувається у Франції 1300-х років, але актори визнали, що не все буде історично достовірним.