У Києві з'явився дивний арт-об'єкт. Про це повідомляє телеграм-портал Україна зараз.

У багатьох містах нашої країни часто встановлюються різноманітні пам'ятники. Особливо відрізняється столиця, в якій періодично відбуваються різні перформанси. Деякі з них дивують киян і часто шокують.

Дивна подія трапилася біля Індустріального мосту. Невідомі встановили там пам'ятник чоловічому статевому органу.

Біля Індустріального мосту з'явився новий арт-об'єкт, - підписана фотографія.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Фолловери почав активно коментувати даний пост. Велика частина видало подив.

А можна у автора дізнатися що це?, а то думаєш, гадаєш, а все одно виходить х*р, знає що"; "пропоную такі ставити на машини диво паркувальників"; " капець)"; "Х*вий якийсь"; " що це за убозтво!"; "Навіщо це тут?
, - повідомляють вони.

Раніше ми повідомляли, що тарифи на газ можуть зрости до кінця опалювального сезону. Дану заяву зробив заступник голови парламентського комітету з питань енергетики та послуг ЖКГ Олексій Кучеренко.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Хто не отримає субсидію в опалювальному сезоні

Також " Знай.ІА" в Україні цукор подорожчав на 91,2%, а масло - на 75,6%: як змінилися в ціні інші популярні продукти. Ціни на цукор і соняшникову олію за рік злетіли майже вдвічі. Такі дані опублікував Держстат.