Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала і розповіла, як проводить свій вечір. Про це стало відомо завдяки новій публікації виконавиці в мережі Instagram.

"Evening vibes» вечірні флюїди)«, - підписала зірка коротке відео, на якому позує в червоній футболці з чорним написом» love now (люби зараз)", і в чорних джинсах. Свій пост зірка супроводила ЕМОДЖІ у вигляді червоного сердечка.

При цьому вона професійно позує на камеру, змінюючи положення тіла і емоції. Вона посміхається, показує язик, трясе волоссям і підкидає руки.

Судячи з відображення пальм і моря в склі позаду Анастасії, вони з Потапом знаходяться в теплих краях.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

ДО РЕЧІ, Каменських іноді публікує короткі вправи, які допомагають їй залишатися у формі без дієт або особливих зусиль.

"Каменських, чому ти така ох * * нна??? сердечко тобі», «красива дуже», "щасливчики", - пишуть фанати в коментарях до відео.

Нагадавши, Настя Каменських з Потапом настільки віддалися любові, що збили люстру: це було гаряче. Відома українська співачка Настя Каменських і її чоловік репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап) вирішили здивувати публіку, але все пішло трохи не за планом.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Настя Каменських зробила це з собою, щоб подобатися Потапу: "фее, повнить!". Настя Каменських здивувала виглядом.

Також " Знай.ua " писав, Настя Каменських ощасливить когось своєю крихіткою: Потап про таке і не мріяв. Настя Каменських пообіцяла зробити подарунок.