Сталося те, чого шанувальники чекали практично 10 років. Через багато років мовчання, був показаний офіційний трейлер сьомого сезону серіалу "Свати". Вийде він найближчим часом.

Показали трейлер на телеканалі 1+1, де і покажуть його ексклюзивно. Нас чекають нові пригоди старих, вже таких улюблених героїв.

Варто відзначити, що останній сезон вийшов ще в далекому 2012, і ще тоді в планах було зняти фінальний сезон, який закінчить цю історію назавжди.

Однак, цього не сталося, і всьому виною події, які почали відбуватися в Україні в кінці 2013 року. Спочатку Майдан, а потім анексія Кримського півострова і окупація Донбасу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Багато акторів родом з Російської Федерації, і в'їзд в Україну їм заборонений. Через це довелося шукати нейтральну територію, де б можна було їх закінчити.

Через кілька років вони вирушили в Білорусь, де зняли половину, але, і тут трапилася невдача у вигляді пандемії, а коли все з цим устаканилося, то в країні почали відбуватися заворушення.

Дознімали фінальний сезон вже в Грузії, і через чотири роки старанної роботи це вдалося зробити. По всій видимості, новий сезон покажуть вже до кінця цієї осені.

У картині шанувальники побачать Федора Добронравова, Тетяну Кравченко, Людмилу Артем'єву, Олександра Феклістова, Анну Кошмал, Данила білих, Інну Корольову та інших. Всі ті герої, які так полюбилися глядачам.

Скільки буде серій, точна дата прем'єри, а також як саме буде розвиватися сценарій - тримається в найсуворішому секреті.

Нагадавши, популярний телесеріал "Свати" може залишитися без ще одного основного персонажа

Як повідомляв портал Знай.ua, на початку жовтня стало відомо про те, що новий сезон "Сватів" знімати не будуть

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Валюха зі "Сватів" Тетяна Кравченко розповіла, що залишилося за кадром зйомок улюбленого серіалу.