Стало відомо про те, що Дмитро Гордон вирішив знову записати інтерв'ю з Олексієм Паніним, і тим самим знову підняти свою популярність. Говорили на багато тем, і досить педантичні, які торкнулися громадськість.

Новий випуск вийшов на YouTube- каналі журналіста і громадського діяча Дмитро Гордона, і поговорив він з Олексієм Паніним на різні теми. Від переїзду в Іспанію з Російської Федерації, до домагань до актора з боку легенди радянського кіно.

При цьому, варто відзначити, що минуле інтерв'ю було записано менше двох років тому, і тоді розмова була теж продуктивною - більше двох годин.

Олексій Панін, скріншот: YouTube
Олексій Панін, скріншот: YouTube

Зараз вони знову поговорили близько двох годин, і Олексій Панін вирішив розповісти про домагання з боку радянського актора Андрія Харитонова.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами чоловіка йому було тоді всього 18 років, і він не розумів, що відбувається.

"В мою сторону були домагання з боку дуже відомого радянського актора. Він був легендою радянського кіно, його обожнювали всі жінки. Але він злякався, тому що мені тоді було 18 років. Я його дуже поважав, ми знімалися в одному фільмі. Це був Андрій Харитонов " - йдеться в повідомленні.

Панін, скріншот з відео
Панін, скріншот з відео

Той почав проявляти активно знаки уваги, але коли зрозумів, що перед ним 18-річний хлопчик, який нічого не розуміє, не дозволив собі нічого зробити.

Олексій Панін, скріншот: YouTube
Олексій Панін, скріншот: YouTube

Однак, незважаючи на це, Олексій Панін назвав Андрія Харитонова дуже інтелігентною людиною, яка не намагалася його якось зачепити або поранити, і все життя вони тепло спілкувалися.

Легенда радянського кіно помер в 2019 році від онкологічного захворювання, і йому тоді було всього 59 років.

Нагадаємо, що Панін вигуляв найулюбленішу, і це не собака

Як повідомляв портал Знай.ua, Олексій Панін в черговий раз порадував шанувальників, опублікувавши фото, на якому "нагинає" двох дівчат.

Також портал Знай.ua писав, що Олексій Панін розповів, як разом з Гітлером окупував Європу і зізнався в ненависті до Росії.