Донька відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже два роки бореться з онкологією, Анна розповіла шанувальникам, як спонтанно зважилася на подорож з подругою, і чим запам'ятався цей відпочинок.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являються нові фотографії та ролики дівчини. Іноді вона дає поради шанувальникам, яким не змушує прислухатися, а також ділиться історіями зі свого життя.

На цей раз Анна Заворотнюк розповіла, як вона сиділа вечеряла з подругами, як раптом, одна з них їй запропонувала раптово відправитися в турецький Стамбул. Довго дівчина не думала, і ось, вона вже там, відпочиває в приємній компанії.

"Я, насправді, найбільше люблю такі спонтанні подорожі, вони завжди найвеселіші🌙 ✨ у Стамбулі останній раз я була до початку пандемії. Місто залишило про себе дуже класне враження. Хоч він і східний, він дуже толерантний до іноземців. Шалено красива архітектура, замки султанів і величні мечеті 🪞 🕌 " - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дівчина далі зазначила, що їх чекають тепер великі справи, і за кілька днів планується відвідати величезну кількість пам'яток.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

На самому знімку Анна Заворотнюк в халаті білого кольору, з рушником на голові. Звичний образ в готелі, якби не одне "але". До цього вбрання дівчина додала туфлі бежевого кольору на підборах, а також сонцезахисні окуляри. Вийшло досить незвично, але стильно. В руках у неї чашка кави, а з тераси відкривається прекрасний вид на місто.

Заворотнюк Анна, Скрін, Instagram
Заворотнюк Анна, Скрін, Instagram

Нагадаємо, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна зізналася, чого не перестає робити протягом 10 років

Як повідомляв портал Знай.ua, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна з сумом згадала минуле

Також Знай.ua дочка онкохворої Заворотнюк заінтригувала новиною