На грандіозному шоу "Маскарад" на телеканалі 1+1 просто під час ефіру Юлія Саніна з команди Володимира Дантеса станцювала з загадковим Ельфом.
Уривком танцю фронтвумен гурту The Hardkiss та учасника шоу "Маскарад" поділилися на сторінці шоу в Instagram.
Команда Ігоря Ласточкіна та Володимира Дантеса довго вгадувала, хто ж з українських зірок ховається під костюмом Ельфа. Щоб, перевірити свої здогадки Юлія Саніна навіть вирішила станцювати з учасником, щоб виступ був більше ефектним Дантес навіть влаштував музичний супровід.

Володимир Дантес, скріншот із відео
Володимир Дантес, скріншот із відео

Однак, це не допомогло команді Володимира Дантеса розгадати, що під костюмом Ельфа ховається Олександр Стоянов. Це вгадати змогла команда Ігоря Ласточкіна.

Юлія Саніна та Ельф, скріншот із відео
Юлія Саніна та Ельф, скріншот із відео

"Як вам танець Ельфа та Юлії Саніної? Важко було не впізнати, що за цим образом ховається Олександр Стоянов", - сказано у повідомленні на сторінці шоу "Маскарад".

Юлія Саніна та Ельф, скріншот із відео
Юлія Саніна та Ельф, скріншот із відео

Однак, користувачам мережі все ж припав до душі танець Юлії Саніної, тому вони вирішили залишити для неї та Ельфа компліменти. Однак знайшлися і ті, кому він не сподобався.
" Станцбвати не змогла 2 кроки и заплуталась", "Ельф супер🔥", "Схоже це шоу імені Саніної))", "Найкращі😂😂😂", "Круто😂", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss під наглядом Юрія Ткача влаштувала "Скандал" Тіни Кароль: "Чекаю відповідь". Юлія Саніна взяла участь в "Ліпсінк батл" і втілила на сцені образ Тіни Кароль

Раніше Знай писав, що гостра на язик Мотанка на "Маскараді" рознесла в пух і прах Ткача, Білик і Дантеса: підозрюють Осадчу і Полякову. Таємнича Мотанка на шоу "Маскарад" буквально рознесла в пух і прах знаменитостей

Також Знай писав, Юлія Саніна з "The Hardkiss" показала ідеальну фігуру на "Маскарад": "Варта сольного шоу". Дівчина взяла участь у всеукраїнському шоу.