Популярне телевізійне шоу "Маскарад", яке радує глядачів цікавими виступами таємничих знаменитостей, представило нову учасницю Мотанку, яка виявилася досить гострою на язик.

Відповідне відео з'явилося на сторінці телеканалу "1+1". Таємнича Мотанка буквально рознесла в пух і прах Юрія Ткача, Ірину Білик, Юлію Саніну і Володимира Дантеса.

"Гостра на язик Мотанка за словом в кишеню не полізе 😉 Є здогадки, хто ховається за цим автентичним костюмом на @maskarad_1plus1? Діліться здогадками в коментарях та не пропустіть новий випуск найзагадковішого шоу осені вже цієї суботи о 20:20 на 1+1!", - йдеться у повідомленні. Маскарад

Шоу "Маскарад", instagram.com/1plus1_ua
Шоу "Маскарад", instagram.com/1plus1_ua

Шоу "Маскарад", instagram.com/1plus1_ua
Шоу "Маскарад", instagram.com/1plus1_ua

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У коментарях глядачі шоу висунули найрізноманітніші варіанти, намагаючись вгадати, хто все ж таки ховається за маскою Мотанки. Зокрема, коментатори назвали телеведучих Марічку Падалко, Катю Осадчу та Олю Фреймут. Серед варіантів і такі відомі співачки як Оля Полякова, Ніна Матвієнко, а також акторки Ірина Сопонару та Ольга Сумська.

"Ольга Сумська 🔥", "Катя Осадча 🔥", "Полякова 🔥", "Ніна Матвієнко", "Ірина Сопонару)))", "Марічка Падалко ❤️", "Ольга Фреймут", - намагаються відгадати у коментарях.

Коментарі, instagram.com/1plus1_ua
Коментарі, instagram.com/1plus1_ua

Коментарі, instagram.com/1plus1_ua
Коментарі, instagram.com/1plus1_ua

Нагадаємо, таємничий Арлекін змусив Машу Єфросиніну і Вову Дантеса попітніти на "Маскараді": "Данилко чи Сердючка". Зухвалий Арлекін став найзагадковішим гостем на шоу "Маскарад"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кличко, Монатік чи Потап? Українцям запропонували вгадати, хто став роботом у шоу "Маска". У глядачів є відразу три кандидати, проте далеко не факт, що це може виявитися правдою

Також "Знай.ua" писав, Юлія Саніна з "The Hardkiss" показала ідеальну фігуру на "Маскарад": "Варта сольного шоу". Дівчина взяла участь у всеукраїнському шоу.