Популярна українська співачка та композиторка Злата Огнєвіч, яка стала новою головною героїнею проєкту "Холостячка", показала, як готувалася до церемонії Троянд.

Відповідний пост з'явився на особистій сторінці співачки в соцмережі Інстаграм, де за її життям спостерігають 354 тисячі читачів. Злата Огнєвіч постала у вишуканій чорній сукні, яка вразила всіх без винятку.

"Час Троянд 🌹 наближається.... Сьогодні - затишний осінній вечір, є натхнення для глибоких думок.... @stbua #ZlataOgnevich #Холостячка2021 # Осінь 🍁 # Відносини", - написала співачка. Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

"Красотка. А обручку з Холостячки що вручив твій обранець не носиш??? 😮", "Красуня 😍❤️🌹", "Шалено подобається це фото і ця церемонія троянд 😍", "Шалено гарне вбрання в цей вечір, але також шалено шкода, що був відхід Васко ...😔", - прокоментували глядачі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Днями Злата Огнєвіч зізналася, що добре розуміла, що її чекає, коли вирішить йти на проєкт "Холостяка". Адже у цьому випадку співачці довелося "відкрити двері в будинок своєї душі абсолютно всім охочим".

На проєкті Злата змушена виставляти на загальний огляд свої емоції, почуття, страхи, невдачі і перемоги. Проте, артистка не піддалася своїм страхам і вирішила спробувати.

Коментар, instagram.com/zlata.ognevich
Коментар, instagram.com/zlata.ognevich

Коментар, instagram.com/zlata.ognevich
Коментар, instagram.com/zlata.ognevich

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч шукала кохання, а потрапила у пастку: "Крики, битий посуд, страшно...". Щоб добитися Злати Огнєвіч один з учасників "Холостячки" влаштував справжній гармидер з поліцією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злату Огнєвіч спокусили за межами "Холостячки": "Це просто якась фантастика". Злату Огнєвіч спокусили зовсім не учасники "Холостячки"

Також "Знай.ua" писав, Григорій Решетник заткнув за пояс усіх залицяльників "Холостячки" Злати Огнєвіч: справжній Джеймс Бонд. Григорій Решетник перетворився на Джеймса Бонда