Зупинилося серце зірки серіалу "Земской доктор" Валерія Долженкова. У серіалі він зіграв отця Георгія.

Про це повідомили в "Театрі на південному заході", де Долженков грав довгі роки.

Так, стало відомо, що в середу, 13 жовтня помер актор Валерій Михайлович Долженков. На даний момент причини смерті не повідомляється. Актор зіграв безліч ролей в театрі і кіно і був другом багатьох артистів.

Фото: Театр на південному заході
Фото: Театр на південному заході

У театрі про актора відгукуються тільки найкращим чином, і відзначають, що він був надзвичайно талановитим і приголомшливим партнером по сцені.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У "Театр на південному заході" Валерій Долженков прийшов в 1994 році і за ці роки зіграв більше 20 ролей. Крім того, актор знявся в 70 картинах, серед яких "Земський доктор", "Вічний поклик", "Михайло Ломоносов", "На розі у Патріарших" та інші.

Для телеглядачів актор отримав велику славу і впізнаваність за проектом "Земський доктор", в якому він зіграв отця Георгія. Він також знявся в продовженні серіалу "Земський доктор життя заново", "Земський доктор. Повернення".

Долженков грав у популярному серіалі "Земський доктор", кадр з серіалу
Долженков грав у популярному серіалі "Земський доктор", кадр з серіалу

Попрощатися з актором можна буде 15 жовтня о 12:00 на території лікарні №70. Поки про те, де буде похований Валерій Долженков не повідомляється.

Нагадавши, що помер музикант групи The Rolling Stones Чарлі Уоттс: тарабанив як Бог. Зупинилося серце барабанщика британського гурту The Rolling Stones Чарлі Уоттса. Йому було 80 років

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою. Борис Мірус народився 19 серпня 1928 року в селі Синякова Чортківського району Тернопільської області.

Як повідомляв Знай ,померла Уна Стаббс, яка зіграла місіс Хадсон в "Шерлоку" з Камбербетчем. Актриса хворіла кілька місяців