На особистій сторінці в соціальній мережі "ТікТок" надзвичайно популярної української моделі plus-size, "Міс Світу плюс сайз Королева" 2019 року, Міли Кузнєцової, яка зуміла підкорити десятки тисяч фанатів, з'явився новий запис, який порадував її шанувальників.

Цього разу вона разом зі своїм другом, блогером Ібазером Сулеймановим, станцювала під дитячу пісеньку з радянського фільму про пригоди Червоної Шапочки – «Якщо тільки довго-довго...».

При цьому Міла танцює в чорних рваних джинсах і квітчастому топі, а її напарник – в зеленій футболці. Для більшої комічності образу чоловік нахлобучив на голову плетену вазочку для фруктів, яка зробила його схожим на в'єтнамця.

Шанувальникам пишнотілої красуні таке відео дуже сподобалося, вони оцінили пластичність і артистичність моделі.

@slezhuzatobou

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
♬ оригинальный звук - TikToker

"Їй років 25", "Смішна, позитивна і дуже красива панянка!", Чудовий танець!", "Бусечка!", - сиплють компліментами фанати Кузнєцової.

"Красива!", "Ти дуже красива!", "Виглядаєш дуже мило!", - додають інші в коментарях.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова похвалилася головною перевагою 15-го розміру грудей: "Два відра молока, спина болить"

Як повідомляв " Знай.ua", Мила Кузнєцова "викотила" в спортзал гарбуза 15-го розміру: "Осені..."

Знай.ua писав, Мила Кузнєцова з 15-м розміром грудей показала свою кицьку на всю Україну: "Радіти дрібницям"