Відомий український шеф-кухар та переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко привітав захисниць та захисників України з 14 жовтня.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 600 тисяч осіб він зазначив, що ігнорувати те, що в Україні йде війна безглуздо. Адже поки ми намагаємося жити звичним життям щодня тисячі військових захищають нашу територіальну цілісність.

Фото зі сторінки Євгена Клопотенка
Фото зі сторінки Євгена Клопотенка

"Це доволі тупо - ігнорувати, що в нашій країні йде війна. То як ігнорувати той факт, що людям для життя потрібне повітря. Можливо, одні люди захищають себе психологічно і не хочуть стикатися з реальністю. У нас є армія - українці, які пішли на фронт і роблять все, що можуть, щоб в житті інших українців все залишалося сталим. І не бачити цього - це як запхати свою голову у землю і вкритися лопухами. Не треба так робити", - зазначив Євген Клопотенко.

Шеф-кухар відзначив, що 14 жовтня це не свято хлопчиків, це день тих, хто захищає Україну. Цей день присвячений наймужнішим чоловікам та жінкам нашої країни - тим, які не боячись нічого захищають рідну землю.

Фото зі сторінки Євгена Клопотенка
Фото зі сторінки Євгена Клопотенка

"Тому давайте знімемо лопухи з очей, озирнемося, усвідомимо і як мінімум подякуємо тим нереальним людям, завдяки яким наша реальність не змінилася. Ми досі маємо Україну, ми досі в порядку, ми досі втілюємо у життя те, що хочемо. Все, що можуть зробити інші - не ігнорувати. Дякувати, цінувати, підтримувати та берегти й розвивати культурну складову України", - зазначив Євген Клопотенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Лариса Ніцой у День козацтва розповіла про найдобрішу школу в Україні: "Моляться за героїв"

Раніше Знай писав, глава МВС Денис Монастирський звернувся до захисників в День козацтва: "Кожен день. Щогодини"

Також Знай повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про героїчний подвиг українок у ЗСУ: "Нарівні з чоловіками"