На сторінці відомої української блогерки, засновниці і ведучої авторського проекту" ходять чутки " на YouTube Раміни Есхакзай з'явилася нова публікація, присвячена відкриттю нового ресторану. Цей світський захід вона відвідала разом зі своїм нареченим - адвокатом Євгеном Проніним. Відповідний пост вона опублікувала в соціальній мережі Instagram.

Раміна вибрала для цієї події об'ємний светр бежевого кольору, молочного відтінку штани і такого ж кольору сумочку.

Її наречений одягнувся в схожих тонах, додавши до сірих штанів і бежевому светрі дутий жилет болотного кольору.

"На відкритті ресторану @welcome.dom. Затишне місце з дитячими кімнатами, смачною їжею і кальяном», - розповіла вона, додавши кілька знімків з заходу.

Скрін, Instagram Раміна Есхакзай
Скрін, Instagram Раміна Есхакзай

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скрін, Instagram Раміна Есхакзай
Скрін, Instagram Раміна Есхакзай

Скрін, Instagram Раміна Есхакзай
Скрін, Instagram Раміна Есхакзай

"Дуже красиві", " Раміна, яка ви красива!", "Ви дуже схожі!",- захоплюються в коментарях шанувальники колишньої дівчини співака Віталія Козловського.

До слова, про нове кохання дівчини, яка розбила серце Козловському, стало відомо досить недавно. Однак нова пара вже встигла завоювати любов шанувальників блогерки.

Нагадаємо, что колишня Козловського Раміна показала обручку і" включила задню":"не означає, що буде весілля". Раміна Есхакзай здивувала фанатів після пропозиції від коханого

Як повідомляв Знай.ua , Віталій Козловський вилив душу українкам, такого не чула навіть Раміна: "здається жорстоким"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Козловського зізналася, що сталося після інтерв'ю з Юлією Мендель: "відчуваєш себе..."