Фанатам Бейонсе запропонували оцінити новий яскравий і стильний наряд американської Діви. Відповідні фото оприлюднили на особистій сторінці в Instagram Програми "Життя відомих людей".

Українцям запропонували висловитися з приводу нового карколомного образу легендарної Бейонсе.

"Вражаючий новий образ @beyonce. Як вам? Пишіть в коментарях", - запропонували в співтоваристві.

На опублікованих знімках-популярна виконавиця в наряді, виконаному в традиційних для неї кольорах-чорному і смарагдово-зеленому. Чорний мінімалістичний топ майже не приховує її вражаючі груди, а розріз на довгій смарагдовій спідниці майже досягає талії, оголюючи струнку ніжку зірки.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Талію Бейонсе підкреслює широкий атласний пояс, який створює ту саму сексуальну форму фігури – «пісочний годинник».

Свій наряд виконавиця доповнила золотистими босоніжками з відкритим передом і широким кольє зі смарагдами на шиї. У вухах Бейонсе видніються такі ж сережки.

На одному зі знімків співачка настільки високо підняла ногу, що виставила на загальний огляд навіть те, що зазвичай прийнято приховувати під спідницею.