Відома українська письменниця Ірена Карпа розповіла, як позбутися осінньої депресії. Для цього просто потрібно провести кілька днів у гарній компанії.

Про це Ірена Карпа написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
Ірена Карпа зазначили, що осінню хандру чи депресію не можна пускати на самоплив. Тому вона запропонувала відправитися до Бургундії, де якраз зібрали врожай винограду і можна досхочу дегустувати вино.

Фото зі сторінки Ірени Карпи
Фото зі сторінки Ірени Карпи


"У Бургундії, наприклад. Бо там якраз зібрали урожай, і не лишається нічого, крім як дегустувати вино і …писати. Що, не думали писати?.. А їсти ви любите? А жити? А деталі помічати, щоби життя на автоматі не проходило? Так ото ж. Головне у вас є. З іншим допоможе французький Art de Vivre і я з моєю авторською методикою My Story", - написала Ірена Карпа.

Фото зі сторінки Ірени Карпи
Фото зі сторінки Ірени Карпи

Ірена Карпа запропонувала своїм шанувальникам пожити на віллі в історичному центрі Бону, де вона допоможе розвинути впевненість та натренувати паблік-спікінг. Окрім цього Карпа також пропонує погуляти виноградниками та скуштувати місцевий сир.

Фото зі сторінки Ірени Карпи
Фото зі сторінки Ірени Карпи

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ну і звісно ж, не навчанням єдиним. Ми з вами ще будемо гуляти виноградниками, їсти равликів, боротися за життя з найсмердючішим на світі (і найсмачнішим!) сиром Époisses, дегустувати вишукані вина в найдовших винних льохах Бургундії. Будете чемні – навчу готувати півня в вині. І візьму вас на базар трюфелі купляти. І пікнік влаштуємо з шампанським і устрицями в місці сили ", - підсумувала Ірена Карпа.

Нагадаємо, мокра і спокуслива Ірена Карпа зізналася, як залишатися привабливою у 40 років: вся справа у.... 40-річна Ірена Карпа видала свої секрети краси

Як повідомляв "Знай.ua", Ірена Карпа розібралася, навіщо жінкам-воїнам ЗСУ підбори: "Тільки в якості зброї...". У Львові Ірену розбудив каблучний парад, прийшов час їй висловитися

Знай.ua писав, #Яжемать: Карпа назвала головні помилки українок у вихованні дітей. На думку Ірени секрет полягає в тому, щоб відвести дитину подалі від припадкової матері.