Відома українська співачка і актриса Камалія частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 220 тисяч чоловік.

Ще наприкінці вересня виконавиця ділилася, що з приходом осені встигла захворіти. Із симптомів були зафіксовані підвищення температури і сильне першіння в горлі. А сьогодні, 14 жовтня 2021 року, в Україні відзначають відразу кілька свят — День захисників і захисниць і Покров день.

Камалия, фото с instagram
Камалия, фото с instagram

Щоб привітати громадян з цими святами, Камалія виставила знімок зі своїм чоловіком, з Британсько-українським підприємцем пакистанського походження Мохаммадом Захуром.

"Вітаю всіх захисників і захисниць України! Нехай покров Богородиці оберігає кожну сім'ю!🇺🇦🙏", - пише Камалія в публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Жінка притулилася до чоловіка і постала в яскравому жовтому вбранні, створеному в українському стилі. А ось Захур вибрав більш класичний стиль, опинившись в брюках, сорочці і піджаку.

Камалія з чоловіком, instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія з чоловіком, instagram.com/kamaliyaofficial

"Ой, які ж ви красиві. Кожен раз милуюся вашими фото з Захуром. Ви доповнюєте один одного", "Щастя і здоров'я Вашій родині❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, співачка Камалія злягла з високою температурою і першением в горлі: "Хочеться на ручки"

Як повідомляв "Знай.ua", Камалія хотіла показати свого нового сина, але той навідріз відмовився позувати: "Ось вам мова"

Знай.ua писав, Камалія показала молодого красеня, який змусив її серце битися частіше: "Пишатися"