Популярна українська телеведуча, зірка програми "Хто зверху", яку веде разом з Сергієм Притулою, Леся Нікітюк показала своє справжнє обличчя у роботі.

Днями Леся Ніктіюк у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за життям телеведучої стежать 3,7 мільйона читачів, повідомила, що тепер її акаунтом займатиметься інша людина.

Цього разу сторіс для знаменитості знімав хлопець, який ходив крок у крок за Лесею Нікітюк і показував, якою вона є у житті та роботі.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

"Поки Леся тут працює в незрозумілій суматосі для мене, накидайте там трохи реакцій, чи я сподобався чи ні, може й мене кудись прилаштують.", - говорить хлопець.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Та поки хлопець говорив у камеру, розповідаючи про роботу телеведучої, розлючена Леся Нікітюк почала вимагати у нього не байдикувати, а терміново взятися за роботу, адже їй терміново потрібен контент.

"Радік, що ти стоїш!?? Швидко придумай мені тікток, потрібен контент", - закричала Леся Нікітюк. Леся Нікітюк

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Нагадаємо, Леся Нікітюк відкрила пікантний секрет, виставивши зад: "Робоча сторона". Леся Нікітюк показала свою "робочу" сторону, несподівано відкривши пікантний секрет

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Нікітюк віддала у чужі руки своє "друге обличчя": "Надіюся, це жарт". Зірка програми "Хто зверху", яку веде разом з Сергієм Притулою, Леся Нікітюк здивувала нововведенням.

Також "Знай.ua" писав, Леся Нікітюк розсекретила таємничого коханого: "Я так довго мовчала". Телеведуча Леся Нікітюк нарешті привідкрила завісу свого особистого життя, яке цікавить багатьох, і назвала ім'я свого таємничого коханого