На акаунті телеканалу LIVE в Youtube, в ефірі психологічного ток-шоу "Не проломи мене" з ведучими-психологами Спартак Субота і Лесею Матвєєвою засновник конкурсу "Міс України" Сергій Матяш розкрив величезний пласт закулісся.

Він відповів на запитання — чи продаються корони, які секрети ховаються першими красунями України, чи правда, що весь конкурс є обманом, і все вирішується грошима. А ще те, чи переконує Сергій Матяш членів журі голосувати за певних красунь.

Сергій Матяш, скріншот: Youtube
Сергій Матяш, скріншот: Youtube

Засновник і ексдиректор конкурсу все ж зізнався, що продавав призові місця. Він вирішив поставитися до цього питання з філософської точки зору і представити перемогу на "Міс Україна" не обманом, а грою і шоу.

"Я продавав, можна вираз таке вжити. Бувають ситуації, коли на проведення фіналу не вистачає грошей. І якщо в цей період з'являються люди або організації, які беруть участь у фінансуванні конкурсу, обумовлюючи це призовим місцем для когось, таке буває. І я хочу сказати, що з 24 конкурсів, які я проводив, таких років було, напевно, 5-6", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Сергій Матяш, скріншот: Youtube
Сергій Матяш, скріншот: Youtube

Експерти відзначають, що, дивлячись по міміці, Сергій вважає себе жертвою даних обставин. Він впевнений в собі і підносить інформацію поступово і зрозуміло.

Нагадаємо, "Міс Україна-2018" зі скандалом повертає корону: приховала від журі чоловіка і маленьку дитину

Як повідомляв "Знай.ua", міс Попелюшка і принцеса в 8 років: iсторія наймолодшої моделі в Україні

Знай.ua писав, "Міс України-2021" вже скоро, городянам показали красунь-фіналісток: серед них учасниця "Холостяка"