Неймовірно популярна українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Зараз в TikTok з'явилося відео, в якому виконавиця максимально і без будь-якої участі "знищила" Олю Полякову. Там зображений фрагмент невеликої промови "суперблондинки", в ході якої жінка була повністю впевнена в тому, що чергову премію отримає саме вона.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

У тому ж місці перебувала і Тіна Кароль, яка, незважаючи на подібну промову, постаралася максимально підтримати Олю.

"Обіцяю, коли мені сьогодні вручатимуть премію, як "кращій співачці", то, звичайно ж, моє вступне слово буде більш зворушливим", - каже Полякова.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Коли Кароль виходила на сцену зі стриманим обличчям, "суперблондинка" стояла максимально ошелешено з подивом в очах.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

"Переможець не той, хто вічно кричить, а той, хто тихо приймає перемогу", "Співчуваю людям, які не знають, хто такі Оля Полякова і Тіна Кароль", "Обличчя Тіни, коли сказали її ім'я", "Таке відчуття, ніби Олі заздалегідь сказали, що вона переможе, але виявилося не так", - пишуть користувачі в коментарях.

@eleonsonya

уничтожено✅ #тинакароль #tinakarol #edit #fyp #on #fup #фантина #тикерытокеры

♬ оригинальный звук - eleonsonya

Нагадаємо, улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін в образі святкової феї пройшовся по центру міста: "А ніжки нічого так"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль забула Дана Балана поруч з молодим Ivan NAVI: "Так буває тільки в місті Львів і левиць"

Знай.ua писав, Юлію Саніну "закидали помідорами" після танцю на "Маскараді": "Не змогла..."