Вся привабливість популярних фільмів або книг полягає в неповторних персонажах. У багатьох улюблених історіях навіть другорядні герої динамічні, ростуть і змінюються протягом довгого часу.
Це стосується і популярного фільму "Гаррі Поттер". Ви ніколи не замислювалися, хто з десятків особистостей, що населяють Хогвартс, найбільше схожий на вас, передає Аstroprognostic в соцмережі Instagram.

Гаррі Поттер, кадр з фільму
Гаррі Поттер, кадр з фільму

Овен - Гаррі Поттер
Він завжди з усіма, але по суті один - сміливий, таємничих і в пошуках нового. Навіть найтемніші часи не здатні зломити дух цього бунтаря, посіяти в його душі тугу і злобу. Як справжній Овен, Гаррі дуже цінує дружбу і поважає близьких йому людей
Телець - Рубеус Хагрід
Чарівний і дуже хоробрий Рубеус Хагрід не просто чарівник, він справжня особистість. Він без проблем подбає про лякаючого павука, стане вірним другом трійці і надійним тилом. Він дуже добрий, турботливий, дуже господарська людина, яка цінує і любить свій невеликий будиночок. Хагрід точно Телець, так як володіє високою емпатією і знає собі ціну.
Близнюки - Фред і Джордж Візлі
У Близнюках немов живуть двоє, кілька яскравих і не схожих один на одного особистостей. Вони обожнюють увагу, все нестандартне і порушувати правила, якщо інші цього бояться. Як Фред і Джордж Близнюки володіють неповторним почуттям гумору і неповторною харизмою.
Рак - Доббі
Доббі лише здається добрим і нешкідливим ельфом. Коли до Рака приходити біда він стає неймовірно сильним і здатний на жертви заради тих, кого дуже любить. Якщо ж близьких Доббі ображають, він здатний покалічити кривдника і стусанами вигнати за двері.
Лев - Альбус Дамблдор
Організувати навчання для самих різних чарівників? Без проблем. Створити атмосферу розуміння і продуктивності, розділивши їх на відповідні факультети? Чудово, це легко. У Дамблдора, як і у Лева своє почуття справедливості, але це не заважає йому бути чарівним і харизматичним.

Гаррі Поттер / кадр з фільму
Гаррі Поттер / кадр з фільму

Діва - Герміона Грейнджер
Розважлива, знає про все на світі, відважна Герміона Грейнджер володіє якостями Діви. Вона піклується про своїх рідних. Вона дуже цінує час і трепетно ставиться до можливостей, які він дає. Розум, система і харизма - зброя, якою вона, як Діва і вміло користується.
Ваги - Мінерва МакГонагалл
Леді МакГонагалл - зразкові Ваги, вона хороший психолог, емпат, незважаючи на її візуальний холод. Вона може бути не дуже доброю, але хорошій людині завжди допоможе. Мінерва завжди була суворою, але дуже справедливою, як і Терези.
Скорпіон - Сіріус Блек
Справедливий, сильний Сіріус Блек відображає всю сутність Скорпіона. Він готовий просидіти 13 років в Азкабані і знайти спосіб втекти, але бути відданим своїм ідеалам, незважаючи на небезпеку і неприйняття суспільства. Сіріус володіє особливою інтуїцією, він бачить людей наскрізь, їх погані помисли і наміри.
Стрілець - Римус Люпін
Римус Люпін людина оповита таємницею, має величезну серце і схильний до меланхолії. Стрільці, як і Римус, часто допомагають іншим боротися з їх страхами, ставати для слабших вірним другом і наставником. Люпин готовий на жертви заради близьких і якоїсь великої мети, пригоди, дружба і любов - те, що робить його собою.
Козеріг - Северус Снейп
Северус Снейп ідеально підходить на роль подвійного агента. Він з самого дитинства звик тримати своє тепло і почуття глибоко всередині. По своїй натурі він істинний Козеріг - сильний, безальтернативний, і вірний своїм коханим і своїм ідеалам.
Водолій - Полумна Лавгуд
Водолії дуже ексцентричні і мрійливі, Полумна Лавгуд просто ідеальна підпадає під цю категорію. Вона неординарна і загадкова, є тією людиною, якій не вистачає зосередженості, або навпаки - вона занадто зосереджена на своїх ідеях.

Гаррі Поттер, кадр з фільму
Гаррі Поттер, кадр з фільму

Риби - Рон Візлі
Рон Візлі - досить зосереджений герой, якому не потрібно чуже самокопання. Він може бути душею компанії, сильним і хоробрим і з іншого боку він може бути похмурим і озлобленим. Як і рРби, Рон дуже творча і чутлива людина.

Нагадавши, що астрологи дали поради на останній в році ретроградний Меркурій: прогноз для знаків Зодіаку. Чим найкраще зайнятися в цей складний період

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Раньше Знай повідомляти,гороскоп і передбачення: як загадати бажання, щоб воно точно збулося

Також Знай писав, що Астролог Влад Росс передбачив, коли потрібно обов'язково міняти гривні на долари