Якою буде середа, 5 травня для українців. Експерти дали свій прогноз на 24-й місячний день, символом якого, до слова, є ведмідь.

І так, фахівці розповідають, що це дуже потужний день, так як в людині здатна відкритися нова сила, зокрема в жінках.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

День принесе багато позитиву і радості, нібито сьогодні якесь свято. А все негативне і важке, яке притаманне минулому дню, здатне зникнути вмить. Вас чекає безумовно хороший день.

Ведмідь, скріншот із відео
Ведмідь, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також, експерти стверджують, що у людини може відкритися друге дихання, і він відразу відчує, як його фізична сила почне рости. Це прихід тієї самої сили.

Все це мотивує зайнятися справами, і важливо на них зосередитися. Можна закладати фундамент:в справах / відносинах / будівництві.

Рекомендується: активність, спорт, бізнес, торгівля, поточні питання і завдання, спокій, будівництво, творчість, плавання, розвиток емоційного інтелекту, початок подорожі, благодійність, відпочинок на природі, хрещення, нетрадиційне лікування

Українці, фото: Znaj.ua
Українці, фото: Znaj.ua

Краще уникнути цього: суєта, нові справи/проекти, сварки, оформлення договорів, надлишки в їжі

Також, є на цей день певна практика для виконання бажань. Потрібно налити келих вина, і піднести його вищим силам з 15-17 годин на південному сході будинку. Поруч поставте маленьку тарілочку, куди потрібно насипати сіль. Після цього вино потрібно вилити з вдячністю, а сіль змити в унітаз.

Нагадаємо, яким знакам Зодіаку судилося довге життя: астрологи назвали щасливчиків

Як повідомляв " Знай.ua", чи варто віруючій людині ходити до ворожки: "Ніхто не може служити двом панам”

"Знай.ua" писав, на українців обрушиться потужна" жіноча " магнітна буря: бережіть голови і нерви