Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 350 тисяч чоловік.

Вчора, в п'ятницю, 15 жовтня 2021 року, відбувся п'ятий епізод романтичного шоу з виконавицею під назвою "Холостячка". В ході цього випуску хлопці проходили смугу перешкод перед поїздкою на Кіпр. А Злата, в свою чергу, попрощалася з поліцейським Олександром Борзенко.

Олександр Борзенко, фото: Instagram
Олександр Борзенко, фото: Instagram

Зовсім недавно чоловік виклав знімок у себе в профілі, щоб поговорити про совість і закон.

"У питаннях совісті закон більшості не діє. Захищай з честю. Служи з гордістю. Вулична піхота", - написав він у публікації.

У коментарях користувачі відразу ж почали підтримувати Олександра Борзенка і говорити, що вони вболівали саме за нього. Однак під публікацією на офіційній сторінці "Холостячки" думки розділилися.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Злата Огнєвіч, instagram.com/holostyakstb
Злата Огнєвіч, instagram.com/holostyakstb

"Найкращий поліцейський😉", "Будь щасливий, ти цього гідний👌", "Вболівала за тебе! І розумію тебе дуже, так як мій батько прослужив в міліції і мій перший чоловік працює в поліції, знаю вашу роботу не з чуток", "На ультиматумах далеко не заїдеш. Занадто багато привілеїв він хотів", "Саші підійде тиха домашня дівчина з відсутністю самооцінки, яка буде беззаперечно виконувати всі його вимоги", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, перший поцілунок Злати Огнєвіч в "Холостячці" змусив українок взяти хустинку: "Він її облизував..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч влаштувала чоловікам "Гру в кальмара" - виживе найсильніший: з вибухами і колючим дротом

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч точно такого не очікувала: учасник знехтував побаченням з "Холостячкой"