Відома українська співачка Тіна Кароль має один з найбільших фан-клубів в Україні, тому вона постійно намагається тішити прихильників новими фото, відео або ж піснями.

Саме тому Кароль записала для свого youtube-каналу рубрику "Питання-відповідь", де відповіла на найцікавіші питання від фанатів.

Тіна Кароль, скріншот із відео
Тіна Кароль, скріншот із відео

Одним з першим питань на який Тіна Кароль погодилася відповісти, це - харчування. Щоб завжди виглядати розкішно зірка має ретельно стежити за своїм харчуванням. Так Кароль зізналася, що останнім часом на сніданок дуже полюбляє їсти гуакамоле, або ж яйця з кіноа. При цьому вона зізналася, що їсть три чотири рази на день невеликими порціями.
Шанувальники поставили кілька питань, які стосуються екстриму. Так, виявилося, що зірка мріє стрибнути з парашутом. До того ж Тіна Кароль розповіла, про ще одне своє доволі екстремальне захоплення.

"Я навчаюся, бути пілотом, і не тільки. Потрішки, зовсім потрішки. Я ще невдаха там зовсім", - розповіла Тіна Кароль.

Тіна Кароль, скріншот із відео
Тіна Кароль, скріншот із відео

А на питання, якою людина має стати через рік співпраці з артисткою вона відповіла так:

"Пунктуальним, зібраним, відповідальним, системним", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще
Також Тіна Кароль зізналася, що найближчим часом готує дуетну пісню, однак з яким артистом чи артисткою говорити не захотіла. Тоді шанувальники вирішили дізнатися коли ж буде черговий дует з Даном Баланом, з яким зірці приписують роман.

"Не знаю....не знаю", - загадково сказала Тіна Кароль.

Наагадаємо, Тіна Кароль підчепила залицяльника просто у домашніх капцях: у халаті й з рушником на голові

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль одяглася в траур, але з усмішкою на обличчі після пропозиції: "Торкнулася всіх"

Знай.ua писав, колишній коханий Тіни Кароль зробив пропозицію руки і серця - не Дан Балан і не Ivan NAVI