Відома співачка, легенда української музичної індустрії Ірина Білик зізналася, що не хоче народжувати третю дитину. Про те, які причини утримують її від розширення сім'ї, Білик розповіла в ефірі шоу «Світське життя» з ведучою Катериною Осадчою.

Зокрема, Ірина Білик розповіла, в яку школу піде її молодший син. «Це буде школа за методикою Монтессорі… Це школа, де навчають не лише «плюс-мінус», але й навчають життю. Як помити посуд, щось попрати, мені це подобається. Розказують те, що буде потрібно малим дітям потім у дорослому житті», - поділилася виконавиця.

Осадча запитала, чи не думає співачка про ще одну дитину.

«У тебе два сини. Ти думаєш про те, що в тебе може народитися ще й донька? В такий самий спосіб, як і молодший син – за допомогою сурогатної мами», - нагадала вона Ірині.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Білик погодилася, що деякий час на карантині мріяла про поповнення в родині, але потім відкинула цей план.

«У мене був такий план – минулого року я думала, вела переговори… Так здавалося, що я хочу… Але потім, коли пішли концерти, і маленького сина залишала з нянями і братиком – я подумала, що це несправедливо. Третя дитина буде заручником того, що я багато працюю. Я вирішила, що на цьому я зупиняюся, і всі свої роки буду присвячувати лише своїм глядачам», - зізналася співачка.

«Може, чекати на онучку?», - поцікавилася Осадча.

«У мене син – чайлдфрі, разом зі своєю дівчиною вони поки що не мріють про дітей. Кажуть, що з Африки привезуть собі дитину. Бо дуже багато дітей без батьків, голодують. Я сказала, що це їхнє життя – мені нема, коли з онуками сидіти. Беріть хоч з Африки, я буду любити будь-яку дитину», - пообіцяла Білик.

Нагадаємо, Ірина Білик пригадала перше знайомство з Софією Ротару і вивідала секрет її стрункості: "Знаю тільки я". Ірина Білик розповіла про перше знайомство з Софією Ротару

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Кравець і Юрій Ткач встрягли в колотнечу з Євгеном Коноплянкою з "Шахтаря": замішані великі гроші. Олена Кравець і Юрій Ткач встрягли в колотнечу через гроші

Також "Знай.ua" писав, Юрій Ткач налякав Євгена Кошового з "Кварталу 95" своїм апаратом: "Прибери, я тебе прошу". Євген Кошовий такого не чекав.