Неймовірно популярна українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Наприклад, зовсім недавно виконавиця розкрила секрет, що в цьому жовтні можна буде насолодитися музикою для любові протягом неосяжної меланхолії, яку нам дарує цей місяць. А ще вона мовчки "опустила на місце" Олю Полякову, коли та була максимально впевнена у своїй перемозі на одній з церемоній нагородження.

Тіна Кароль, скріншот із відео
Тіна Кароль, скріншот із відео

А зараз на одній з фан-сторінок Тіни Кароль з'явилося кумедне відео зі співачкою, яка опинилася в ліфті без повсякденного одягу. Виснажливо камера спрямована на двері, відкриття якої відбулося буквально через секунду. І вже в кабіні ліфта ми спостерігаємо Тіну в білосніжному халатику і з чалмою на голові.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Кароль з пристрасним поглядом дивиться прямо на глядача, злегка оголивши ніжку. В руках вона тримає блюдце і чашку, зображуючи ковток. Потім співачка починає виходити, кладе одну руку на двері і моментально йде в іншу сторону.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Челлендж #д*ра😩❤️ @tina_karol @_fantina #тінакароль", - йдеться у підписі до публікації.

Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася, що готується стати пілотом: "Я тільки вчуся"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль мовчазно "знищила" самовпевнену Олю Полякову на конкурсі: "Вічно кричить"

Знай.ua писав, Тіна Кароль забула Дана Балана поруч з молодим Ivan NAVI: "Так буває тільки в місті Львів і левиць"