Відома українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже давно працює і живе в Росії, любить радувати шанувальників всілякими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 11,1 мільйонів чоловік.

Світлана розмістила для фанатів так зване святкове відео з нагоди свого дня народження, 18 жовтня знаменитості виповнилося 39 років.

У кадрі артистка ніжиться в ліжку і насолоджується чашкою кави, що бадьорить. Лобода знялася практично оголеною - на ній лише нижня білизна з леопардовим принтом. Весь ролик супроводжується її новою ліричною піснею під назвою "Americano". Відзначається, що прем'єра треку відбулася 1 жовтня 2021 року, і набрала вражаючу популярність за рекордні терміни - майже відразу після релізу пісня очолила чарт iTunes Казахстану, Росії та України.

"Доброго ранку, Світланочко. З Днем Народження тебе ❤🔥" - кумедно привітала себе співачка.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Знаменитості, колеги і близькі друзі Лободи залишили безліч приємних побажань, а телеведучий Анатолій Анатоліч особливо тепло привітав свою куму, хресну маму своєї старшої доньки Аліси.

Скріншот з коментарів, instagram.com/lobodaofficial/
Скріншот з коментарів, instagram.com/lobodaofficial/

Скріншот з коментарів, instagram.com/lobodaofficial/
Скріншот з коментарів, instagram.com/lobodaofficial/

Нагадаємо, Світлана Лобода відзначає свій 39-й день народження: 10 найефектніших образів білявої красуні

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода вся в чорному перетворилася на готичну леді: "Розкішна"

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода згадала про колишнього чоловіка, донька росте без батька: "Спілкуються по скайпу"