Кортні Кардашьян побралася з музикантом групи Blink-182 Тревісом Баркером. Про це вона повідомила на Instagram-сторінці.

Популярна американська телезірка і модель Кортні Кардашьян обожнює ділитися різними кадрами зі свого життя з численними фанатами в соцмережі instagram, де за нею стежать 146 мільйонів осіб.

Дівчина зустрічається близько дев'яти місяців з Тревісом Паркером. Барабанщик Blink - 182 зробив їй пропозицію в місті Монтесіто, Каліфорнія, на вихідних.

45-річний Баркер попросив 42-річну Кардашьян вийти за нього заміж поруч з готелем Rosewood Miramar Beach, в романтичній обстановці з червоними трояндами і білими свічками. На ньому була сорочка в чорно-білу смужку і темні штани.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Назавжди", - підписала Кардашьян свій пост в соціальній мережі Instagram, зазначивши Баркера.
15-річна дочка музиканта, Алабама, також поділилася кількома фотографіями з особливого вечора, в тому числі знімком усміхненої Кардашьян, що демонструє своє блискуче діамантове кільце, в той час як її наречений поцілував її в щоку.

Кім Кардашян також був там, щоб відсвяткувати цю подію зі своєю сестрою та майбутнім шуріном.

Хоча вони дружать вже багато років, молодята почали зустрічатися тільки на початку 2021 року. Але, незважаючи на їх короткий роман, Баркер і Кардашян з тих пір нерозлучні.

Раніше ми писали про те, що Кім Кардашьян "вкусив" Каньє Вест після розлучення

Нагадаємо, "Я краще фото, яке сестри показують пластичному хірургу": Кім Кардашьян розсмішила мільйони у вечірньому шоу

Як повідомляв Знай.uа, Хлої Кардашьян в сміливому міні зганьбилася похлеще Кім: Туалетний папір заховати не подумали