Відомий український журналіст Слава Дьомін вирішив висловитися стосовно народної артистки Наталії Могилевської.

Про це він розповів у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно публікує stories, і влаштовує рубрику "Питання-відповідь".

Там кожен бажаючий може поставити чоловікові питання, яке їх цікавить, і один з них стосувався саме Наталії Могилевської.

У Слави Дьоміна запитали, чи відкрилася співачка для нього по новому після шоу "Співають всі", і чи легко з нею працювати. Справа в тому, що вони обидва були зірковими експертами в цій програмі, і відповідно, багато проводили часу разом.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Наташа Могилевська і Слава Дьомін, фото: Instagram
Наташа Могилевська і Слава Дьомін, фото: Instagram

"Наташа крута! Дуже творча. На зйомках ми навіть жорстко посварилися, але через годину вже помирилися" - розповів Слава Дьомін.

У чому була причина їх сварки-чоловік не повідомив, однак, раз вже через годину вони знову розмовляли і помирилися, значить нічого серйозного.

Відповідь Наталію Могилевську зачепила, і вона додала цю stories до себе на сторінку, залишивши смайлик з поцілунком.

В якості знімка журналіст знайшов спільний кадр зі співачкою, де вони виглядають щасливими.

Нагадаємо, що зйомки шоу "Співають всі" тривали все літо, і 100 українських артистів і знаменитостей зібралися в одному місці, щоб знайти нові таланти.
Минулої суботи показали фінал, де головний приз у півмільйона гривень забрав 16-річний хлопець. Йому вдалося підкорити всю зоряну сотню.

Нагадаємо, Слава Дьомін зізнався, як отримав козирне місце поряд з Наталею Могилевською на "Співають всі": "Може бути весілля"

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал Знай.uа писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".