Відомий український хореограф Владислав Яма показав, хто з'явився в його родині всупереч його особистому бажанню. Новину він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 545 тисяч користувачів.

Цього разу Влад показав знімок з дружиною і ... білосніжним цуценям породи мальтіпу-це наполовину той-пудель, наполовину Мальтійська болонка.

"Я впирався два роки, але вони були в більшості... Ні, я люблю собак, але з нашим графіком був упевнений, що це неможливо. А потім згадав, що життя одне, вирішив піддатися дружині і синові і... здається, тепер ми ще більше щасливі. Разом. Дякую @maltipoo_poochon за розумну і виховану дівчинку. І давайте разом придумаємо їй яскраве ім'я! Ваші варіанти!", - підписав він милий сімейний знімок.

"Виє?",- запитала в коментарях українська співачка Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Перші чотири дні. Зараз - ок", - відповів Влад.

«Підспівує", - підключився до діалогу ведучий Анатолій Анатоліч.

Шанувальники танцюриста кинулися навперебій вибирати ім'я для цуценя.

"Ямка", "Лола», «Умка», «Ляма», «Кукі», «Ліляма (Ліля Яма)», «Зефірка», «Піппа», «Джуді», «Снєжка», "Мальта", - пропонують шанувальники.

Інші припускають, що ім'я вже придумали, і вітають сімейство ями з поповненням.

"Напевно, дружина і син вже давно вибрали ім'я«, "У вас трьох схожі очі", "Ви дуже схожі, реально!!!", "Круто, вітаю з поповненням!", - додають фанати.

Нагадаємо, що Влад Яма перетворився на "гопника", навіть дружину не посоромився

Раніше Знай повідомляв, що Влад Яма з дружиною влаштували еротику в джакузі з шампанським

Також Знай писав, що Влад Яма побешкетував з мокрим і слизьким красенем