Відомий український хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками", ведучий програми "Твій день" на 1+1 і зразковий сім'янин Влад Яма часто радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.

Дружина хореографа Лілія Яма розмістила новий ролик у своїх Insta Stories, в якому розповіла про насичені будні зіркової пари. Як повідомила дівчина, за один день вони з чоловіком встигли об'їздити декілька кастингів, тому так рідко з'являлися в соцмережах.

Лілія зняла відео прямо в машині, по дорозі на зйомки. Пробки в столиці диктують свої правила, тому пара серйозно спізнюється, і це дуже не подобається Владу. У кадрі артист трохи перебив дружину і різко заявив про те, що вони теж ходять на кастинги, як і інші люди, кажучи на камеру: "А що тут такого?".

"Привіт, всі на місці. Просто досить насичені дні, і тільки що якраз був дуже важливий кастинг, сподіваюся на позитивну відповідь. Їдемо зараз на наступну зйомку. Не встигаємо, спізнюємося. Дехто дуже цього не любить", - сказала Лілія на відео.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Влад Яма "відростив" волосся заради "Танці з зірками": клон Нео з Матриці

Нагадаємо, Влад Яма зворушив історією про "чарівні" ручки Андрія Шевченка: "Хочу запам'ятати цей момент"

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма разом з дружиною Лілією довів до знемоги досвідченого красеня: "Швидку викликаємо"

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма з дружиною влаштували еротику в джакузі з шампанським: сина попросили "погуляти"