Відомий український журналіст Слава Дьомін привітати з Днем народження успішну українську блогерку і телеведучу Лесю Нікітюк. Відповідне повідомлення він розмістив у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно публікує цікаві фото, відео та stories.

«Леся! Ти луЧша! Хепі пЬОрздей! @lesia_nikituk», - підписав він відео.

На опублікованих кадрах Нікітюк в ефірі «Радіо Люкс» маже обличчя чорною іхтіоловою маззю, як у фільмі «Рембо», і запитує, чи їй личить. Ведучі погоджуються, що вона неперевершена, і додають, що в такому вигляді Леся має залишитися до кінця гри.

«Летять роки, мов лебеді у вирій… Життя біжить, його не зупинить, прийміть бажання наші щирі – до сотні літ бажаємо прожить! Іхтіолова мазь смердить…», - видає імпровізований спіч Нікітюк.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Додамо, що сьогодні популярній телеведучій виповнилося 34 роки, вона народилася 19 жовтня 1987 року в місті Хмельницький. Творчу кар’єру починала в місцевій команді «КВК», у 2012 році Нікітюк стала ведучою телепередачі про подорожі «Орел і решка».

«Найкращі! Настрій гарантовано!», «Вітаємо з Днем народження!», «З Днем народження, наша найяскравіша зірочка, многая літа!», - бажають дівчині прихильники в коментарях під відео.

Нагадаємо, Слава Дьомін зізнався, як отримав козирне місце поряд з Наталею Могилевською на "Співають всі": "Може бути весілля"

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал Знай.uа писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".