Стало відомо про те, що найпопулярніший і неоднозначний репер світу, Каньє Уест офіційно змінив ім'я. Тепер його можна називати просто Йе, адже так сказано в паспорті.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу Associated Press. Суд Лос-Анджелеса схвалив клопотання артиста Каньє Омарі Уеста про повну зміну імені. Тепер його звуть просто Йе (Ye).

Каньє Вест, фото: Instagram
Каньє Вест, фото: Instagram

Запит був поданий ще в серпні, і тоді Каньє Уест посилався на особисті причини. Після цього суд заявив, що не бачить ніяких перешкоджають факторів, і не знайшли заперечень для відхилення клопотання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

3 роки тому репер змінив ім'я у всіх соціальних мережах На Йе, і випустив музичний альбом з такою ж назвою. І вся справа не в тому, що це закінчення його справжнього імені, тут концепція в Бозі.

У Біблії це саме часто зустрічається слово, і воно позначає "ти", а так як Каньє Уест людина віруюча, він не міг пройти повз цього факти.

Нагадаємо, що практично сім років він був одружений на Кім Кардашьян, і за цей час у них народилося чотири прекрасних дитини. Минулого року у чоловіка почалися проблеми з ментальним здоров'ям, і він публічно почав висловлювати стосовно різних ситуацій, і навіть задумав стати президентом.

В один момент це набридло Кім, і вона подала документи на розлучення. При цьому, для дітей батько все ще герой, так як вона не поливає його публічно брудом, водить на всі концерти батька, і не забороняє спілкуватися. Робить все для того, щоб у малюків було щасливе дитинство.

Каньє Вест, скріншот відео
Каньє Вест, скріншот відео

Нагадаємо, Кім Кардашьян разом сестрою залізли верхи на темних красенів

Як повідомляв портал Знай.ua, Кім Кардашян і Каньє Вест разом? Гарячу парочку застукали на інтимі за столом

Також Знай.ua писав, Кім Кардашьян написала повідомлення Лесі Нікітюк