Відома українська телеведуча, яка вже тривалий час проживає з чоловіком в Російській Федерації, де і продовжує будувати кар'єру, Регіна Тодоренко заговорила про подорожі.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно ділиться з шанувальниками новими кадрами. Так як дівчина завзята мандрівниця, найчастіше це знімки з інших країн, але, іноді з'являються і кадри з чоловіком і дитиною, а також з роботи.

Щодня за діями телеведучої в мережі стежить більше 8 мільйонів користувачів з усього світу.

Цього разу Регіна Тодоренко поділилася кадрами з Туреччини. Вона відвідала туристичний квартал в Стамбулі, який вважається єврейським. Там вона зробила кілька яскравих кадрів, якими і поділилася з шанувальниками.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У самому пості вона розповіла про те, на скільки сильно любить подорожувати, і що у неї з роками навіть з'явилася залежність від них, тому пандемія далася їй вкрай важко.

Регіна Тодоренко, фото з Instagram
Регіна Тодоренко, фото з Instagram

"З роками у мене навіть з'явилася залежність від них. За 9 років мандрів найдовший період перебування в одному місці склав 5 місяців. Правда, враження не такі вже яскраві, як раніше, але я все одно отримую прекрасні емоції."- сказано в повідомленні.

У коментарях користувачі почали розповідати, чи були вони в Стамбулі, і чи хочуть відвідати його.

"Так у вас професія - мрія)) хотіла б відвідати Стамбул тільки через творів Ельчіна Сафарлі - аж надто красиво він про нього пише👌 🏻";

"Я навіть не те що б хотіла відвідати. У моїх планах туди переїхати жити";

"Мрію поїхати в Стамбул, чомусь саме в грудні!";

"Тільки повернулися, неймовірно красиве місто!💫";

"Були пару раз, але ще хотіла б туди приїхати🔥 🔥 🔥";

"Стамбул шикарний 😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Раніше Знай.ua розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася