Народного артиста Росії Сергія Безрукова терміново госпіталізували. У нього діагностували коронавірусну інфекцію. Про це він сам написав на своїй сторінці в Instagram, де за його життям і творчістю стежать майже три мільйони шанувальників.

"Дорогі мої! Ну ... ось і я прихворів, ковид, позначилися перевантаження, видать імунітет здав трохи ... не переживайте, все під контролем, переношу легко ... але тепер хоч нарешті є час відпочити і почитати ... всім здоров'я! Всім добра! Всім любові!», - розповів відомий актор, додавши свій знімок з лікарняної палати.

Щоб скоротати час, читає роман-детектив відомого автора Бориса Акуніна "Пригода Ераста Фандоріна".

Скрін, Instagram Безруков
Скрін, Instagram Безруков

Вистави, в яких грає Безруков, вирішили перенести на інші дати.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Нехай все пройде легко і швидко!! Бережи дружину і дітей!!", "Сергій Віталійович, здоров'я!!!! Чекаємо вас в театрі!!!", "Тільки цього не вистачало. Дорогий, одужуй", "Сергійко, ви під захистом вакцини, з нею все пройде набагато легше, і все буде добре! Якнайшвидшого вам одужання!!!», - пишуть йому в коментарях колеги і шанувальники.

"Почитати і перечитати можна і вдома. Не відволікаючи на себе увагу лікарів, яке необхідно важко хворіють! Виходить, лікарні у нас в Росії для відпочинку!?", - обурюються інші.

Нагадаємо, "Кінозірка" з кумедною дупою увірвалася в ліжко до Безрукова: хто спить з легендою" бригади " крім дружини.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину