Пенсіонер з Ніжина Чернігівської області Микола Тараканов у 70 років створив кабріолет з холодильника і вирішив, що його життя тільки починається. Тепер на новій автівці чоловік катає свою дружину.

Як розповіли в сюжеті ТСН, загалом чоловік витратив на автомобіль 15 тисяч доларів та 4 роки життя. Микола Тараканов назвав своє творіння "Валентиною" на честь коханої дружини. Тепер возить її у своєму кабріолеті під захоплені погляди людей.

"Я люблю свою дружину. Ми живемо разом без року 50 років", - прокоментував чоловік. Микола Тараканов

Пенсіонер змайстрував кабріолет, кадр з відео
Пенсіонер змайстрував кабріолет, кадр з відео

Водночас дружина Миколи Тараканова зізнається, що їй дуже приємна така увага від чоловіка. "Звичайно, приємно. Вам же, мабуть, теж приємно було, так же?".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Пенсіонер створював кабріолет за власними кресленнями, а деталі для нього брав з підручних матеріалів. Капот авто, наприклад, виготовлено з каркаса старого холодильника, а старі світильники він використав замість фар. Так само інші деталі для кабріолета чоловік взяв з різних автівок.

Нагадаємо, "Бампер з BMW, а мотор - з Волги": 70 річний українець змайстрував шикарний кабріолет з того, що було і став першим хлопцем на селі. Конструктор Микола Тараканов з Ніжина сконструював кабріолет за власними кресленнями,

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ розширило список професій для обов'язкової вакцинації: кому доведеться щепитися від covid. Міністерство охорони здоров'я України вирішило розширити список професій, працівники яких підлягатимуть обов'язковій вакцинації від коронавірусу

Також "Знай.ua" писав, обурений батько показав "голодний" обід для школярів - окраєць хліба і прозорий супчик: "Їм не соромно". Батько учня поскаржився на "ситні" обіди, які отримують діти у шкільних їдальнях.