Артисти української розважальної студії "Дизель шоу" вшанували пам'ять загиблої колеги і подруги Марини Поплавської, яка померла три роки тому, 20 жовтня, в страшній автомобільній аварії.

На офіційній сторінці "Дизель шоу", за якою стежить понад 435 тисяч шанувальників, розмістили зворушливий пост, присвячений пам'яті загиблої гумористці Марині Поплавській. Артисти створили відео-нарізку з найяскравіших спогадів з жінкою і записали авторську пісню, в якій розповіли про те, як важко вони переживають біль втрати близької людини.

У підписі до фото вони також зізналися, як смерть Марини вплинула на життя кожного з великої команди. За словами артистів, вони втратили подругу, колегу, душу колективу, талант, велике і любляче серце, і найважливіше і сумне – вони втратили маму.

"Людина живе, поки її пам'ятають - побита фраза, але вона, як нікому, підходить саме артистам. Великим артистам! А тому твої виступи будуть жити ще багато-багато років на екранах. Сотні мільйонів людей дивляться на тебе і захоплюються!!" - написали в публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/dizelstudio/
Скріншот з коментарів, instagram.com/dizelstudio/

Скріншот з коментарів, instagram.com/dizelstudio/
Скріншот з коментарів, instagram.com/dizelstudio/

Нагадаємо, що зірка "Дизель шоу" згадав найніжніші моменти з Мариною Поплавською в третю річницю фатальної аварії: "Зустрінемося там..."

Як повідомляв Знай.uа, в день народження загиблої Марини Поплавської "Дизель шоу" показали найкращі моменти з нею: "Королева гумору"

Також портал Знай.uа писав, якою була Марина Поплавська в молодості: архівні кадри з покійною зіркою "Дизель Шоу"