Останнім часом в соціальних мережах, особливо в TikTok, набирають багато переглядів і лайків ролики нікому не відомих дівчат, які заманюють молодих духом і зовсім ще незміцнілих у фізичному плані юних українок на різні "роботи" до теплих країв - мовляв, платять багато, а працювати потрібно зовсім мало.

Розумна людина зрозуміє в чому тут справа. І правильно, так тепер займаються рекрутингом у ескортниці.

Такі "казкові" пропозиції часто закінчуються дуже плачевно для багатьох українок, які з відкритим серцем їдуть "заробити". Найсумніше те, що трагедією такі фріланси обертаються часто для всієї родини, не тільки для "працьовитої" молодої особи.

Саме тому ми знайшли інтерв'ю жінки, яка на послугах ескорту, якщо можна так сказати "з'їла собаку". Відома в певних колах українська "модель" і шлюбний агент Ксенія Манекен свого часу наважилася розповісти про свій досвід роботи в ескорті. Вона зізналася, що була ескортницею протягом чотирьох років.

Ксенія Манекен на інтерв'ю у Анни Олицької, скріншот: YouTube
Ксенія Манекен на інтерв'ю у Анни Олицької, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

В інтерв'ю відомій телеведучій Ганні Олицькій для її YouTube-каналу "Без комплексів" Манекен поділилася, скільки заробляють дівчата, працюючи в цій сфері, що вони роблять насправді і як потрапляють в ескорт.

"Мені було 19 років, і я не знала, що такий бізнес взагалі існує. А потім знайома моєї подруги розповіла, що за одну поїздку на якусь "модельну вечірку" за кордон вона заробила дві тисячі доларів. Розповіла, що її там не змушували ні з ким "спати". Дівчата просто відпочивали на віллі в шейха, бачили його тільки рази три, і все. Тоді я відразу вирішила, що поїду, тому що гроші у батьків просити не хотіла, офіціанткою йти теж, а тут з'явилася можливість легких грошей", – відверто поділилася Манекен.

Ксенія Манекен на інтерв'ю у Анни Олицької, скріншот: YouTube
Ксенія Манекен на інтерв'ю у Анни Олицької, скріншот: YouTube

Вперше в якості ескорт-моделі дівчина поїхала в Об'єднані Арабські Емірати. Ксюша Манекен підкреслила, що відпочивала на вечірці шейха, і під час такого проведення часу ніхто не примушував дівчат до сексуальних послуг.

"В аеропорту зустрів менеджер і заселив на віллу, або це може бути ще 5-зірковий готель. Далі прийшло повідомлення від нього про те, коли і де буде вечірка. На саму вечірку зайшов шейх, розглянув усіх, познайомився, а потім побажав гарного вечора і пішов. Пізніше зазвичай менеджер підходить до дівчини, яка сподобалася шейху, а вона вже говорить, йде з ним чи ні. Пам'ятаю, що в перший вечір ми тільки всі познайомилися, на наступний – подивилися футбол всі разом, і все. Загалом я там пробула сім днів", - додала блогерка.

Ксюша також розповіла, що в один з вечорів до неї підійшла менеджер і запропонувала продовжити вечір з другом шейха.

"Я відмовилася, а вона запропонувала грошей. Не пам'ятає точно, але було там десь до п'яти тисяч доларів. Менеджери завжди дуже вмовляють і заманюють подарунками і грошима, але завжди є вибір. Я приїхала по легкий заробіток, а не "спати" за гроші. Наприклад, дівчинка, яка погодилася піти з цим другом, наступного робочого дня отримала дві сумки Hermes крім того, що їй заплатили", – казала колишня ескорт-модель.

Ксенія Манекен на інтерв'ю у Анни Олицької, скріншот: YouTube
Ксенія Манекен на інтерв'ю у Анни Олицької, скріншот: YouTube

Манекен також підкреслила, що в сфері ескорту є певні параметри, за якими вибирають дівчат.

"Скільки дівчина заробляє, залежить від певних критеріїв. Якщо є татуювання, то ти вже "дешевше". Високі і худі дівчата заробляють більше. Якщо ти блондинка з блакитними очима, то це взагалі "Вау!". Якщо є певний титул, ти якась "міс" - то будеш "дорога". Чому, на вашу думку, у нас так багато конкурсів краси? Наприклад, коли депутати шукають собі дівчину для стосунків, то взагалі хочуть тільки медійних особистостей", - підсумувала дівчина.

У свою чергу, ми нагадаємо, не для залякувань, а для того, щоб точно знати, що може чекати на українок в таких місцях. За словами тих, хто "вижив" після таких заробітків - можна потрапити в лапи мафіозі, опинитися без грошей і їжі, і місця проживання. А найсумніше те, що на такій відстані навіть посольство рідної країни не зможе допомогти.

Раніше повідомляли, Юля "Зайка" остаточно забула "Холостяка" Заливако і відправляється у відпустку: "натовп незнайомців і відпочинок".

Як повідомляв Знай.uа, українки з Дубая після прильоту до Києва заговорили про жахи в'язниці: "Ми молилися щодня".

Знай.uа писав, викрадали, били і ґвалтували: зірка мережі і колишня путана після 16 тисяч статевих партнерів виходить заміж за подружку.