Вже більше десяти років Кім Кардашьян залишається для всього світу ідолом, за нею йдуть шанувальники, і намагаються у всьому їй наслідувати. 21 жовтня жінці виповнюється 41 рік, і пропонуємо згадати найкращі вбрання кумира мільйонів.

Почнемо з останнього. Більше 7 років Кім Кардашьян була у відносинах з репером і модельєром Каньє Вестом, або, як його тепер можна офіційно називати - Йе, тому про моду жінка знає багато.

На одному з крайніх постів в Instagram вона поділилася знімком з теплом худі синього кольору, великому червоному пуховику, який робить дівчину безформною, а також рожеві чоботи по коліна на шпильці. Досить епатажно, але, стильно.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На заході Met Gala вона з'явилася в образі, який не залишив нікого байдужим. Більш того, деякі досі сумніваються, що це була Кім Кардашьян.

Одягла вона в той вечір наряд від Balenciaga, який повністю чорний. Закрита навіть голова, і до останнього незрозуміло, хто ховається під цим костюмом. Мабуть, це у них фішка з колишнім чоловіком, який також незадовго до цього почав з'являтися на публіці з мішком на голові. Одне ясно точно-виглядає це знову таки несподівано, злегка лякаюче, але, щось в цьому є.

Схожий образ був у неї за кілька днів до Met Gala, і також від того ж дизайнера. Це довге взуття, шкіряне пальто і мішок на голові з такого ж матеріалу. Виглядає все це як відмінний костюм на Хеллоуїн.

Відомо, що в цьому році Кім і Каньє вирішили розлучитися, однак, незважаючи на це дівчина підтримує всі його починання, і ходить на всі його концерти.

На одній з презентацій альбому вона з'явилася у весільній сукні, вартість якої захмарна, адже, це раритет. Тоді в ЗМІ активно почали ходити чутки про те, що це натяк на возз'єднання, але, так це чи ні - остаточно невідомо.

Також, Кім Кардашьян відома своїми пишними формами, які не соромиться виділяти на публіці, тому, в її нарядах дуже часто можна побачити велике декольте.

Звичайно ж, не можна не згадати про легендарну фотосесії, де Кім поставила пляшку шампанського на свої сідниці, і в такий спосіб наливає собі напій в келих. У той час це було щось нове, і тому кадр назавжди увійшов в історію.

Нагадаємо, Кім Кардашьян після розлучення з Каньє Вестом показала найдорожчу людину в її житті

Як повідомляв портал Знай.ua Кім Кардашьян показала як вона виглядала в 2001 році

Також Знай.uа писав, як відривалася в студентські роки Кім Кардашьян