Кім Кардашьян показала своїй мільйонній аудиторії, як разом зі своєю сестрою Кортні виглядала в студентиці роки.
Популярна американська телезірка і модель Кім Кардашьян обожнює ділитися різними кадрами зі свого життя з численними фанатами в соцмережі instagram, де за нею стежать 245 мільйонів чоловік.
Цього разу зірка показала архівне фото з часів студентства. Дівчина розповіла, як любила приїжджати до сестри та її університетських друзів і проводити з ними час.

Фото зі сторінки Кім Кардашьян
Фото зі сторінки Кім Кардашьян

"Студентські роки, крихітко !!! Університет Арізони наодинціі не дозволив мені перетворитися на дику тусовщицю. Я пам'ятаю, як відвідувала Корт в кампусі і була її водієм. Я так ненавидів всі ці дикі вечірки, що залишалася вдома і ніколи не хотів пити або тусуватися ніколи. Я ніколи не була там студентом, але ви сформували моє життя більше, ніж ви думаєте", — розповідає Кім.


На фото Кім і Кортні позують на одній з вечірок, ніжно обійнявшись. Кім Кардашьян одягла штани бежевого кольору і доповнила свій образ чорною майкою.
Кортні також одягла чорну облягаючу майку, але доповнила свій образ яскравим чокером.

Нагадаємо, засмутилися до сліз: принц Вільям і Кейт Міддлтон поникли після програшу збірної Англії на Євро-2020.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Кім Кардашян показала, як вона виглядала в 2001 році: "маленька К". Жінка показала, як виглядала двадцять років тому.

Також " Знай.ІА " писав, Кім Кардашьян після розлучення з Каньє Вестом показала найдорожчу людину в її житті:"Люблю тебе". Жінка зізналася в коханні своїй близькій людині.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще