Відомий український рок-гурт "Антитіла" виконав для численних фанатів легендарну пісню "Люди, як кораблі" у новій обробці. Цю пісню раніше виконував гурт "Скрябін".
Відео з новою версією пісні з'явилося на офіційній сторінці гурту у соціальній мережі Instagram, де за їх творчістю стежить понад 85 тисяч осіб.
Відомий гурт "Антитіла", лідером якого є Тарас Тополя виконав всіма улюблену пісню "Люди як кораблі", однак у дещо новій версії. Вперше Тарас Тополя виконав цю пісню разом з музикантами гурту "Скрябін" під час концертів пам’яті Кузьми у Києві та Львові.

Гурт "Антитіла", скріншот із відео
Гурт "Антитіла", скріншот із відео

Тоді багатьом сподобалась пісня у виконанні лідера гурту "Антитіла", тому фанати просили додати пісню до своїх та виконувати на концертах. Згодом гурт навіть зняв кліп до цієї пісні.

" Люди як кораблі – камерна версія 🐋🙌🏻", - так гурт "Антитіла" підписав відео з виступом.

Гурт "Антитіла", скріншот із відео
Гурт "Антитіла", скріншот із відео

Користувачам мережі припало до душі відео з піснею "Люди, як кораблі", тому вони прийнялися залишати для гурту десятки компліментів.

"Супер🔥 👍🔥", "Класс 🔥🔥🔥🔥", "Супер👍🔥", "Клас! Буде камерний концерт в Дніпрі?", "Круто!!!🔥 Де можна подивитись повну версію цього виконання?", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Тарас Тополя зворушливо зізнався у коханні Alyosha: "Наша 11 осінь разом". Тарас Тополя знову зізнався у коханні своїй дружині

Раніше Знай повідомляв, Тарас Тополя та "Антитіла" зачарували розповіддю про Україну: "Твої ровесники". Учасники колективу привітали Україну зі святом

Як писав портал Знай, Alyona Alyona переключилася на сміття після варварського дрифту на Софійській площі: заманює подарунками. Alyona Alyona приймає сортуване сміття