Російська фігуристка, дружина прессекретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова Тетяна Навка частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зовсім недавно жінка поділилася фотографіями з дня святкування 54-річчя її чоловіка. Замість гламурної вечірки було вирішено влаштувати пікнік на природі, куди добиратися довелося на величезному всюдиході.

Дмитро Пєсков і Тетяна Навка, фото YouTube
Дмитро Пєсков і Тетяна Навка, фото YouTube

"Особливості російського осіннього відпочинку😉 свіже повітря, Всюдиходи (наші бруду не бояться), їжа на багатті, безкраї простори і відмінна компанія! Ось так ми провели день народження моєї коханої людини, далеко від міської суєти, гламуру і цивілізації))) і що я вам скажу?! ЦЕ ОФІГЕННО!!! Так легко, здорово і весело!!!👆💯🔝",- йдеться в публікації.

На перших трьох фотографіях Тетяна постала біля всюдихода, а вже на останній, з посмішкою на обличчі, біля багаття.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тетяна Навка
Тетяна Навка

Відомо, що роман Дмитра Пєскова і Тетяни Навки почався ще в 2010 році, і через п'ять років вони одружилися. Відтоді вони виховують 6-річну доньку надію.

Нагадаємо, дружина Пєскова кинула тяжкохворого "друга Путіна" в лікарні - куди вирушила "силіконова красуня"

Як повідомляв Знай.ua, помічник Путіна перетворюється в овоч, дивні симптоми вилізли назовні - "Полуницю від курки не відрізнити"

Також Знай.ua писав, Басков, Глюкоза і цигани з Пєсковим: Успенська голосно відгуляла 67-й день народження