В iнтернеті з'явилося відео з одного з концертів "Ляпіса Трубецького", в ході якого соліст Сергій Міхалок побив фаната прямо на сцені.

Це сталося на музичному заході в Полтаві. Співак посварився з одним з глядачів, покликав його на сцену і сильно вдарив його головою після невеликої словесної перепалки. Однак цього не вистачило Сергію, тому він стрімко попрямував до залу, після чого його все ж зупинили.

Сергій Міхалок, фото з Instagram
Сергій Міхалок, фото з Instagram

"А ми життя мало даємо, так? Хуйню співаємо, так? А хто дає життя, Саша Башлачов? І ти щас даси, так? Квиток свій покажи, по-перше, ти як сюди потрапив? Як ти потрапив сюди, квиток покажи. Покажи квиток! Як ти сюди потрапив, на кулі? Або ти прийшов на нелюбимого артиста? Чого ти мені гроші метушиш, у тебе квиток є? Чого ти тремтиш? Тобі п*зди дам я", - каже Сергій Міхалок перед тим, як вдарити українця.


Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Співак ніяк не прокоментував цю ситуацію і лише заговорив про подальші концерти, які відбудуться в п'ятницю, потім 29, 30 і 31 жовтня 2021 року.

"За добавкою радикального шансону чекаємо вас на найближчих концертах", - йдеться в публікації.


Нагадаємо, загибель Сергія Корольова з Brutto засмутила світ, соратник Міхалка помер від раку: "Зворушливо тебе обіймала"

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Міхалок втратив близьку людину, бився до кінця: "Пішов наш брат"

Також Знай.ua писав, Міхалок і Чемеров переспівали покійного Скрябіна і знову підняли тему Чорнобиля: "Отримали значні дози"