Відома українська співачка, солістка гурту Go_A, який представляв Україну на "Євробаченні-2021", Катерина Павленко показала численним шанувальникам робочі моменти та свій оригінальний образ.

Після участі у пісенному конкурсі "Євробаченні-2021" Катерина Павленко почала стрімко набирати популярність. Тому зірка намагається хоча б зрідка тішити шанувальників новими фото, відео або ж просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 130 тисяч осіб.

Скрін, Instagram Павленко
Скрін, Instagram Павленко

Цього разу Катерина Павленко вирішила поділитися з шанувальниками фото з виступу на "Miss Ukraine 2021". Її сфотографували на сцені поки співачка виконувала одну зі своїх пісень.
Для виступу на конкурсі краси Катерина Павленко обрала доволі стильний наряд. Солістка гурту Go_A обрала синю сукню оригінального крою. На її спідниці грайливо розліталися пір'їнки, які додавали образу легкості.

Фото зі сторінки Катерини Павленко
Фото зі сторінки Катерини Павленко

Саме ж декольте стало родзинкою цієї сукні, воно ніби йшло до самого пупка співачки, однак було прикрите прозорою сіточкою, яка залишала простір для фантазії.
Шанувальникам Катерини одразу ж сподобалася ця сукня, тому вони прийнялися залишати десятки компліментів для знаменитості.

"Цей погляд...💔💔💔💔", "Міс Всесвіту👑💔", "Ти перемогла?", "Я вмерла, яка красуня перед нами💔💔💔", "Поверніть мені дар мови, будь ласка, ❤🥀", "Мене вбили поглядом🔥", "Красуня королева 😍❤️", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Катя Павленко з Go_A опинилася в небезпеці: "Я не хотіла помирати". Співачка поділилася історією свого життя