Відома українська співачка, фольклористка, солістка гурту Go_A, який посів на "Євробаченні-2021" почесне п’яте місце, потішила своїх шанувальників яскравими знімками з поїздки Італією. Ними вона поділилася в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 140 тисяч осіб.

«Time to feel something special (Час відчути щось особливе)», - підписала вона знімок, на якому позує в морі на пляжі Fiordo Di Furore.

Катерина цього разу обрала чорний купальник із численними мотузочками, який вигідно підкреслює її фігуру. Варто додати, що, за зізнанням самої Катерини, в Італії зараз також досить прохолодно. Однак її це не зупинило від купання.

«Скільки прекрасного в одному фото!», «Італія, Середземне море, йде п'ятий місяць літа. Україна за вікном + 10 вдень», «У Каті новий купальник!», «Якщо мене спитають, шо таке ідеал, я просто покажу це фото», «Схоже, моя робота сьогодні накрилась мідним тазом - не можу прийти до тями після цього фото...», «Просто найкраща», - захоплюються прихильники співачки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Скандально відома солістка групи Go_A оголила животик у новому купальнику на відпочинку в Італії», «Солістка українського гурту go_a вирушила до Італії спокушати вокаліста Монескін!!!», - жартують читачі її сторінки.

Нагадаємо, Катерина Павленко з Go_A підкорила Бельгію і захотіла змін: "Час стати іншою"

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Павленко з Go_А притулилася в телефонній будці до незнайомця: "Хоч раз у житті"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Павленко з Go_a вийшла заміж на шоу "Співають всі!": "Так весілля я не уявляла"