Донька популярної української співачки Олі Полякової Маша зараз активно займається своєю кар'єрою, виступаючи з гуртом "Шви". Дівчина також полюбляє експериментувати зі своєю зовнішністю.

Цього разу на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за життям дівчини спостерігають понад 173 тисячі читачів, Маша Полякова, яка недавно здивувала рудим кольором волосся, розпакувала таємничу посилку.

Маша Полякова зізналася, що уявлення не має про те, що може знаходитися всередині цієї коробки, яку замовила як сюрприз для себе. Як виявилося, там був смартгодинник та шкарпетки.

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova
Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova

Очевидно, що донька "Королеви ночі" полюбляє сюрпризи та зміни у житті. Днями Маша Полякова пофарбувала волосся у насичений рудий колір і влаштувала цілу фотосесію з цього приводу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Як вам такий вайбер ? Яка фотка більше сподобалася ?", - написала дівчина. Маша Полякова

Нагадаємо, Оля Полякова звернулася до психолога через серйозну кризу у сім'ї: "Діти тримають". Детектив шоу "Маска" Оля Полякова почала відвідувати психолога і зізналася, що зараз проходить кризу, то ж їй потрібна професійна допомога

Як повідомляв портал "Знай.ua", у доньці Олі Полякової Маші побачили те, чого раніше не помічали: "Вилита...". Донька Олі Полякової Маша крім музичної творчості та виступів, також полюбляє експериментувати зі своєю зовнішністю, вражаючи публіку сміливістю

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова заговорила про зраду у сім'ї: "За будь-який кіпіш". Зірковий детектив шоу "Маска" Оля Полякова розповіла, чи готова пробачити зраду.