Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом співачки стежить 2,4 мільйона чоловік.

У своїх Insta Stories співачка повідомила важливу новину - популярний хіт "Королева ночі" прозвучить для українців востаннє 26 жовтня, в стінах Київського Палацу спорту. Мабуть, нова пісня "Доросла дівчинка" успішно замінила лідируюче місце, про що артистка і поспішила розповісти фанатам.

У кадрі Оля позує в дуже ефектному вбранні. Рожеве плаття має світловідбиваючу структуру, і трохи схоже на зшиту новорічну подарункову упаковку. Але безсумнівно, дуже йде білявій красуні і вдало підкреслює її привабливі форми.

"Дорогі мої, 26 жовтня, востаннє звучатиме "Королева ночі" в київському Палаці спорту. Приходьте до мене, давайте ж разом відшльопаємо, заспіваємо, потанцюємо і зарядимося енергією на весь рік, до нового шоу", - заінтригувала фанатів Оля Полякова.

Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова
Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова на шоу "Маска" розцвіла поруч з самотнім Дзідзьо: вся в золоті і розкоші

Нагадаємо, що Оля Полякова на всю країну показала, яка з неї господиня: "Тут що ще й готувати потрібно?"

Як повідомляв Знай.иа, Оля Полякова звернулася до психолога через серйозну кризу в сім'ї: "Діти тримають"

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова забула про чоловіка і "втекла" до розведеного Дзідзьо: "Їду"