Нещодавно практично всі авторитетні видання світу повідомили новину про те, що під час зйомок вестерну "Іржа" актор Алек Болдуін випадково застрелив оператора з України і поранив режисера.

Майже завжди створення фільму - це цікавий і захоплюючий процес. Проте за успіхом картини стоїть не тільки копітка праця акторів і всієї знімальної команди, але часом і справжня драма.

Цього разу ми згадаємо найжахливіші трагедії і травми, які сталися під час кінозйомок.

Кадр з "Ілюзії обману", скріншот: YouTube
Кадр з "Ілюзії обману", скріншот: YouTube

"Ілюзія обману", 2013

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На зйомках цього фільму творилося щось містичне і страшне. Так, під час сцени втечі із заповненої водою камери Айла Фішер мало не потонула. Ланцюг від наручників, в які була закута актриса, заплуталася і за щось зачепилася. У підсумку дівчині довелося провести під водою близько трьох хвилин.

Remote file

"Джанго звільнений", 2013

Знаменита сцена з черепом з фільму "Джанго звільнений" вразила всіх шанувальників Леонардо ДіКапріо. Вражаючий дубль, що увійшов у фільм, дався акторові нелегко.

"Якщо пам'ятаєте, в цій сцені Лео сильно вдаряє по столу рукою, під час дублів одним з таких ударів він розбив стоїть поруч келих, – розповів продюсер фільму Стейсі Шер. - Пам'ятаю, як кров текла по руці, а Лео продовжував говорити монолог, залишаючись в образі. Це було просто вражаюче. Потім рану довелося зашивати, ДО РЕЧІ".

Remote file

"Володар кілець. Дві фортеці", 2002

У сцені, де Вігго Мортенсен штовхає шолом, на п'ятому дублі актор зламав два пальці ноги. У підсумку цей дубль виявився найкращим. Взагалі, фільм видався багатим на травми не тільки для Мортенсена, Орландо Блум в тій же картині зламав ребра.

"Сім", 1995

У сцені з гонитвою під нічним дощем Бред Пітт порвав сухожилля руки. Травма виявилася настільки серйозною, що треба було навіть внести коригування в сценарій.

Девід Холмс дублер, скріншот: YouTube
Девід Холмс дублер, скріншот: YouTube

"Гаррі Поттер і Дари Смерті: Частина I", 2010

Дублер Деніела Редкліффа Девід Холмс під час зйомок польоту героїв вдарився об стіну, в результаті чого пошкодив шию. Верхня частина його тіла залишилася паралізованою.

Раніше повідомляли, українка з переломом тазу по страховці "Приватбанку" отримала розчарування і порожній гаманець: платила щомісяця.

Як повідомляв Знай.uа, диявол в деталях: чоловік у комуналці впав на обігрівач і загорівся, бідолаху ніхто не може впізнати.

Знай.uа писав, у Києві голий псих влаштував різанину в центрі міста.